About Me

My photo
special days, simple days, sad moments and happy ways, where everything changes with time, friendship always stays~!

Friday, February 18, 2011

rumah hantu

salam readers...

hr ini aku mc.. xg keje pon. sbb pale nye sakit... bkn sakit sesaje oke. sakit btol...
tp dalam pada sakit2 gitu, aku sempat mengunjungi cc untuk isi pmohonan upu...
ala yg nk masuk 'u' 2.. jd, sambil menyelam, minum air la.. aku sempatkn diri
utk update blog aku yg bersawang ni..

gini, smlm aku ada dpt email dr officemate aku. ingt lg x story aku kt last entry
pasal 'rumah seram seksyen 2, shah alam 2..? aku da dapat pic nye,,,
tp, x dpt dipastikan kesahihan gmbr nye la... pape pon, enjoy the view oke..~!



ni dia rumahnye... korg bygkn la, patut pon tuan rumahnye soh byr rm50 jek sewa rumah... so, renung2 kn lah ye?? ada berani?

..:: jumpa di lain entry..bye3 ::..

3 comments:

Makbed said...

HOHH!! memang tak laa dok sini.

cina said...

kisah rumah hantu tu adlah rekaan semata-mata dn tiada kene mengena antara yg hidup atau pun yg telah meniggal dunia kepada yg taksub kepada cerita tersebut aku ingatkan supaya korang banyaklah bertobat ye sebab benda ni berkaitan dengan akidah dan boleh memesongkan kita punya akidah...cerita tentang rumah hantu kat syah alam tersebut adalah direka oleh manusia2 yg tidak bertanggungjawab untuk memesongkan akidah umat islam sahaja...fikir2 kanlah kepada sesiapa yg sengaja shaare cerita tersebut seolah-olah korang membantu golongan yg tdk bertanggungjawab untuk memesongkan pemikiran umat islam...aku ingtkan insaflah korang semua dan kembalilah kepangkal jalan sebelum terlambat...sesungguhnya allah itu maha mengetahui apa yg makhluk nye lakukan....

nurarabella said...

kepada cina, ak just share kn saje kt cni.. mcm yg ak ckp, ak x tau pon kesahihan nye di sini.. oke..? so, ikut pndgn msing2 la nk mempercayainya atau tidak,,,

Related Posts with Thumbnails